Дієтолог порадила раціон харчування під час пандемії
Збaлaнсoвaний рaціoн xaрчувaння знижує фaктoр ризику подле COVID-19. Прo цe в кoмeнтaрі УНН розповіла дієтолог Олена Юдіна.
Зокрема вона радить закономерно співвідносити білки, жири і вуглеводи в раціоні.
"Якщо білки, жири і вуглеводи (БЖВ) надходять в отечественный організм в правильному процентному співвідношенні — свой організм наповнюється вітамінами, мінералами і как положено функціонує. І всі органи і системи працюють як швейцарський годинник", — апострофировать кого Юдіна.
При цьому дієтолог рекомендує відмовитися від вживання жирної їжі, зокрема свинини.
"Споживання червоного м'правопорядок, жирної свинини, просмажене у великій кількості рослинного ли тваринного жиру забиває наші судини і може вогнать до низки серйозних захворювань: атеросклероз, ішемічний інсульт, інфаркт, цукровий діабет І та ІІ типу. Всі ці захворювання можуть наблизити нас впредь до COVID-19.
Тому під пора пандемії вкрай важливо стежити вслед за своїм харчуванням. Не їсти рафіновані вуглеводи, солодкого, жирів і жирної свинини в тому числі", — радить фахівець.